Eveniment

Mihai Fifor, Ministrul Apărării, laudă perspectivele miliatre ale României: MApN, pregătit pentru orice fel de provocare; suntem la zi cu toate obligaţiile asumate

Autor: Departamentul Corespondenţi

27.07.2018, 15:20 209

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Sibiu, întrebat dacă România poate face faţă atacurilor informaţionale, că Ministerul pe care îl conduce este pregătit pentru orice tip de provocare, ca stat membru al Alianţei Nord-Atlantice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mihai Fifor a fost întrebat, vineri, de jurnalişti, dacă România poate face faţă atacurilor informaţionale, acesta afimând că Ministerul Apărării Naţionale este pregătit pentru orice tip de provocare şi că îşi face datoria ca stat membru al Alianţei Nord-Atlantice.

„Ministerul Apărării este pregătit pentru orice tip de provocare şi pentru a-şi face datoria ca stat membru al Alianţei Nord-Atlantice. Suntem la zi cu toate obligaţiile asumate de România ca stat membru şi lucrul acesta a fost evidenţiat şi în cadrul Summit-ului NATO încheiat nu de mult la Bruxelles”, a spus ministrul Fifor.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a participat, vineri, la Sibiu, la festivităţile de înaintare în primul grad de ofiţer, maistru militar sau subofiţer şi de absolvire a promoţiei 2018 „Centenarul Marii Uniri”, a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO