Eveniment

Mihai Fifor, fostul secretar general PSD, întrebat despre datoriile partidului: A fost o campanie. O să discutăm despre asta probabil astăzi

Mihai Fifor, fostul secretar general PSD, întrebat...

Autor: Diana Grigore, Mediafax

04.12.2019, 16:18 74

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a declarat, miercuri, că datoriile pe care le are partidul pot fi justificate, deoarece a fost o campanie electorală şi există documente şi contracte în acest sens. El a afirmat că acest subiect va fi abordat ăn şedinţa Comitetului Executiv.

„Nu sunt datorii care să nu poată fi justificate, a fost o campanie, sunt documente, sunt contracte. E o chestiune pe care o să o discutăm probabil astăzi. Sunt documente în Trezorerie, în contabilitate. ”, a spus Mihai Fifor, întrebat despre datoriile PSD.

Prima şedinţă oficială a CEx al PSD după demisia Vioricăi Dăncilă şi preluarea şefiei interimare de către Marcel Ciolacu are loc miercuri, la sediul partidului central al partidului. Printre temele de discuţie ar putea figura şi cererea filialei Braşov ca Niculae Bădălău să fie exclus din partid.

Comitetul Executiv al PSD a început la ora 15.00, la sediul din Kiseleff.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO