Eveniment

Metrorex: Trenul nu poate pleca din staţie decât după ce călătorul este predat echipajului medical

Metrorex: Trenul nu poate pleca din staţie decât după...

Autor: Mediafax

18.10.2016, 15:55 6658

"Astăzi dimineaţă, 18 octombrie 2016, la orele 08:42, 08:57 şi 09:10 trei femei au leşinat în trei trenuri aflate în staţii diferite de metrou, respectiv Piaţa Romană, Piaţa Victoriei 1 şi Aviatorilor. În toate cele trei cazuri, a fost chemat SMURD-ul şi s-a constatat că a fost vorba despre lipotimie. Întârzierile au avut drept cauză faptul că «plecarea trenului din staţie este condiţionată de predarea călătorului către echipa medicală» – aşa cum este stipulat în colaborarea Metrorex cu ISU, reglementată printr-un ordin intern de serviciu", se arată într-un comunicat al Metrorex, remis marţi MEDIAFAX.

Instituţia precizează că orice întârziere pe Magistrala 2 de metrou (Pipera – Berceni) conduce rapid la supraaglomerarea trenurilor şi a staţiilor, această magistrală fiind una foarte solicitată şi că pentru a veni în sprijinul publicului călător Metrorex a suplimentat numărul trenurilor aflate în circulaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO