Eveniment

Meta (Facebook) achiziţionează producătorul aplicaţiei de realitate virtuală „Supernatural”

Meta (Facebook) achiziţionează producătorul...

Autor: Dorin Oancea

31.10.2021, 12:00 169

Facebook a arătat destul de clar că se concentrează pe metavers atunci când s-a rebranduit ca Meta, iar cea mai recentă achiziţie a sa face parte din acest efort.

Jason Rubin, vicepreşedintele companiei pentru conţinutul Metaverse, a dezvăluit, citat de Engadget, că Meta achiziţionează Within, creatorul aplicaţiei de antrenament imersiv în realitatea virtuală Supernatural, pentru căştile Oculus Quest.

Într-un anunţ separat (via TechCrunch), CEO-ul Within, Chris Milk, şi şefa departamentului de fitness, Leanne Pedante, au declarat că antrenorii, coregrafii şi managerii companiei vor continua să facă parte din echipă. Aceştia vor lucra la experienţe de fitness VR pentru Supernatural în mod independent, în cadrul Meta's Reality Labs.

În timp ce Within va trebui să răspundă în continuare în faţa noii sale companii-mamă, declaraţia lui Milk şi Pedante spune că achiziţia le va oferi acces la mai multe resurse, inclusiv mai multă muzică, mai multe funcţii şi mai multe experienţe sociale.

În Supernatural, utilizatorul trebuie să lovească sfere colorate care zboară spre el în diversele medii de realitate virtuală, cu ajutorul controllerelor. Sferele se sparg dacă sunt lovite cu suficientă forţă, iar utilizatorul primeşte un punctaj la final. Supernatural are o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile, după care te costă 19 dolari pe lună pentru acces permanent.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO