Eveniment

Mesajul Ministrului Sănătăţii înainte de deschiderea şcolilor: Să nu ne temem când avem norme. Să ne temem dincolo de şcoală

Mesajul Ministrului Sănătăţii înainte de deschiderea...

Autor: Andreea Tobias

04.09.2020, 14:40 115

„Să nu ne temem de reluarea şcolii când avem norme. Mai degrabă să ne temem de ce se întâmplă nerespectând aceste norme, dincolo de şcoală”, este mesajul ministrului Sănătăţii, Nelul Tătaru, pentru cei îngrijoraţi de redeschiderea şcolilor. 

Nelu Tătaru a lansat îndemnul „să rămânem între 1.200 - 1.300 de cazuri pe zi, cu un număr mai mic duminică şi luni”, când există un număr mai mic de teste şi să „le putem adapta cu noua situaţie: mersul la şcoală”.

Ministrul a precizat că a observat îngrijorarea în acest sens: „Haideţi să ne gândim că, în acest moment, vedem parcurile şi locurile de joacă destul de aglomerate. Vedem şi bunici acolo, vedem lipsa măştilor, vedem lipsa dezinfectanţilor. Să nu ne temem de o reluare a şcolii când avem un cadrul legal cu anumite norme. Mai degrabă să ne temem de ce se întâmplă nerespectând aceste norme, dincolo de şcoală”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO