LIVE: ZF INVESTIŢI ÎN ROM NIA: Cum evoluează piaţa imobiliară din Cluj? La ce fel de tranzacţii se lucrează?
Eveniment

Mesajul lui Dragnea la Congresul PSD, despre legile justiţiei: Vrem să aducem legislaţia în normalitatea secolului XXI

„Este o atmosferă de ură, de conflict (...) în cazul legilor justiţiei acest conflict se duce între noi care vrem să aducem legislaţia în normalitatea secolului XXI şi adversarii noştri care doresc să păstreze reţelele ilegale de păstrare a puterii (...)”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congres.

Liviu Dragnea a afirmat că la Congresul PSD se vor stabili direcţii clare pentru „a reuni România”, pentru a stabili priorităţile de dezvoltare ale ţării.

„Să începem să spune nişte adevăruri. România este un stat suveran (...) în schimb atunci când oameni politici, şefi de instituţii, voci cunoscute ale societăţii îşi sabotează cu bunăştiinţă ţara prin declaraţii antiromâneşt, prin acţiuni servile îndreptate împotriva intereselor noastre globale şi naţionale, în aceste situaţii perdem suvernitate, independenţă, respect şi nu câştigăm nimic în schimb. Defăimarea propriei ţări prin minciună este o faptă foarte gravă, care expune România la multe riscuri, la sancţiuni, la întârzieri şi la a pierde unele avantaje.

Atacul împotriva propriei ţări este o insultă la adresa tuturor nevoilor”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congres.  PSD va proteja prin legi votate în Parlament suveranitatea ţării, a afirmat Liviu Dragnea.  „Vom proteja suveranitatea prin legi explicite,dezbătute şi votate în Parlament. Cu un respect profund îndatorat faţă de statele occidentale care au contribuit şi contribuie la modernizarea noastră ca naţiune, economie, societate şi ca stat, afirm că desenul suveranităţii noastre naţionale trebuie făcut în România şi nu în afara ţării”, a spus liderul PSD.

 PSD nu va confunda „bunele relaţii cu servilismul”, a spus Dragnea.  „Noi ca naţie vom fi respectaţi dacă nu vom confunda bunele relaţii cu servilismul şi nu vrem să facem asta”, a spus liderul PSD.

Etichete: LIVIU DRAGNEA,PSD,

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.