Eveniment

MESAJE DE CRĂCIUN: Urări pentru cei dragi

MESAJE DE CRĂCIUN: Urări pentru cei dragi

Autor: Mediafax

24.12.2015, 11:41 1016

URĂRILE DE CRĂCIUN reprezintă o modalitate rapidă pentru a le transmite tuturor cele mai frumoase mesaje cu ocazia sărbătorilor. Fie că vorbim de părinţi, prieteni, colegi, soacre sau oameni pe care nu-i avem neapărat la suflet, cu toţii vor avea ocazia să primească unul dintre mesajele de Crăciun din lista următoare.

 

MESAJE  DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

  • În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvantarea care se revarsă peste lume în această noapte!

  • Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!

  • Pe la geamuri cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, iar bradul e la locul lui, moşul e la treaba lui, să ne fie nouă bine, iaca şi Crăciunul vine. Crăciun ferici!.

  • Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar Anul Nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

  • De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea... o să pierzi cu siguranţă. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!

  • Odată cu Naşterea Mântuitorului şi în pragul sărbătorilor de iarnă, să aveţi în casă bogăţie, bunăstare, pace în suflet şi sănătate. CRĂCIUN FERICIT!

  • Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.

Vedeţi AICI mai multe mesaje 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO