Eveniment

Medicul Gheorghe Burnei ar fi primit sau cerut mită de la 16 pacienţi

Medicul Gheorghe Burnei ar fi primit sau cerut mită de...

Autor: Andreea Traicu

10.12.2016, 11:37 103

Procurorii de la Parchetul Capitalei fac, sâmbătă dimineaţa, percheziţii la imobilele medicului Gheorghe Burnei şi la spitalul Marie Curie, fiind vizate fapte de corupţie, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Sursele menţionate precizează că la acest moment al anchetei ar fi informaţii potrivit cărora doctorul ar fi primit sau cerut bani cu titlul de mită de la 16 persoane, părinţi ai copiilor pe care i-a operat. De asemenea, investigaţiile vizează şi realizarea unor operaţii neautorizate cărora ar fi fost supuşi mai mulţi copii, au precizat surse judiciare.

"Aşteptăm să vină domnul profesor şi să ne comunice din partea poliţiei şi procuraturii. S-a făcut descinderea, deocamdată în situaţia asta suntem. Noi nu avem la spital formulate tipul ăsta de reclamaţii (n.r de luare de mită)", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului Marie Curie, Alexandra Stănescu.

Anchetatorii fac percheziţii la mai multe imobile ale chirurgului şi la biroul său de la Spitalul Marie Curie. După ce se vor finaliza percheziţiile, medicul va fi dus la audieri. Cauza este realizată în colaborare cu Direcţia Generală Anticorupţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO