Eveniment

Medicii legişiti au stabilit cauza decesului bărbatului care a murit lângă scena de la Neversea

Medicii legişiti au stabilit cauza decesului bărbatului...

Autor: Cătălin Legănel

09.07.2019, 10:31 24697

Medicii legişti din Constanţa au stabilit, marţi, în urma necropsiei, că moartea bărbatului de 34 de ani, găsit în zona scenei Neversea, a survenit din cauze naturale, acesta fiind cunoscut cu afecţiuni medicale, iar în ultimele zile acuzase dureri în zona inimii.

Medicii legişti constănţeni au stabilit, în urma efectuării necropsiei, că bărbatul care a murit, duminică, la Neversea suferea de afecţiuni medicale.

„Decesul acestuia nu a avut legătură directă cu locul în care s-a petrecut, cu evenimentul în sine, ci a survenit în urma unor afecţiuni medicale”, au declarat sursele citate.

Conform martorilor de la incidentul, soţia bărbatului le-a spus poliţiştilor că, în ultimele zile, acesta avusese dureri în zona inimii.

Un voluntar SMURD a descoperit duminică, în jurul orei 21.00, în perimetrul festivalului Neversea, o persoană inconştientă.

„La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au precizat la momentul respectiv reprezentanţii ISU „Dobrogea”.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că pe trupul neînsufleţit nu existau urme vizibile de violenţă. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO