Eveniment

Meci de foc pentru Simona Halep: Liderul mondial a fost eliminat de la Wuhan

Meci de foc pentru Simona Halep: Liderul mondial a fost...

Autor: Răzvan Stîngă

25.09.2018, 19:50 106

Simona Halep a fost eliminată de la Wuhan (China). Liderul clasamentului WTA a pierdut în primul meci din Asia în faţa sportivei Dominika Cibulkova (Slovacia; 31 WTA), scor 0-6; 5-7.

Simona Halep a ajuns la al treilea eşec consecutiv în circuit. După înfrângerile din primul tur de la Cincinnati şi US Open, a venit şi înfrângerea de la Wuhan. Românca a avut drum libert în primul tur, iar în turul secund a fost nevoită să întâlnească o sportivă redutabilă pe suprafeţele rapide. Dominika Cibulkova a fost mult mai prezentă în joc, iar loviturile ei nu i-au dat mari şanse Simonei în primul set, câştigat la 0, după 27 de minute. Simona a stat extrem de slab pe primul serviciu, nereuşind să câştige vreun punct pe primul serviciu şi nu mai mult două pe serviciul 2. Mai mult, liderul mondial a câştigat 6 puncte în primul set.

Partea a doua a fost mult mai disputată, Halep a dus meciul în prelungiri, dar, graţie unul game pierdut pe propriul serviciu, a cedat în cele din urmă cu 5-7.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO