Caută doar în titlu
Eveniment

Măsuri speciale de prevenţie a inundaţiilor în Capitală: Apa Nova intervine cu 14 hidrocurăţitoare, 33 autoutilitare şi 105 specialişti în Bucureşti

Apa Nova Bucureşti intervine cu 14 hidrocurăţitoare, 33 autoutilitare şi echipamente de pompare şi 105 specialişti în Bucureşti, pentru a limita impactul precipitaţiilor cu caracter torenţial, anunţă un comunicat.

Echipele companiei sunt mobilizate în teren pentru a interveni imediat în zonele potenţial afectate având în vedere cantităţile importante de precipitaţii prognozate pentru Municipiul Bucureşti în intervalul orar 17:15 – 18:30 din data de 22.06.2020 îndeosebi în nord-vest. Deplasarea specialiştilor ANB în zonele potenţial afectate s-a făcut proactiv ca urmare a avertizării meteo cod portocaliu pentru ploi cu caracter torenţial, în intervalul 17:15 – 18:30, emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie.

Echipele sunt amplasate preventiv în teren în zonele depresionare (cunoscute ca fiind sensibile), şos. Colentina, Giuleşti-Sârbi, Pătrarului, Străuleşti, Expoziţiei, Gh. Ionescu Siseşti, şos. Bucureşti-Ploieşti, pasajul Jiului, Băneasa şi pod Constanţa. De asemenea echipele operaţionale vor interveni şi în alte zone dacă situaţia o va impune.

În cazul în care se doreşte transmiterea unei sesizări către Apa Nova Bucureşti, bucureştenii pot contacta operatorul reţelei de canalizare la: 021.207.77.77 - Call Center: prin live-chat pe site-ul companiei la : https://www.apanovabucuresti.ro/contact; prin aplicaţia mobilă Apa Nova Bucureşti.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.