Eveniment

Măsuri speciale de prevenţie a inundaţiilor în Capitală: Apa Nova intervine cu 14 hidrocurăţitoare, 33 autoutilitare şi 105 specialişti în Bucureşti

Măsuri speciale de prevenţie a inundaţiilor în...

Autor: Dorin Oancea, Mediafax

22.06.2020, 18:40 147

Apa Nova Bucureşti intervine cu 14 hidrocurăţitoare, 33 autoutilitare şi echipamente de pompare şi 105 specialişti în Bucureşti, pentru a limita impactul precipitaţiilor cu caracter torenţial, anunţă un comunicat.

Echipele companiei sunt mobilizate în teren pentru a interveni imediat în zonele potenţial afectate având în vedere cantităţile importante de precipitaţii prognozate pentru Municipiul Bucureşti în intervalul orar 17:15 – 18:30 din data de 22.06.2020 îndeosebi în nord-vest. Deplasarea specialiştilor ANB în zonele potenţial afectate s-a făcut proactiv ca urmare a avertizării meteo cod portocaliu pentru ploi cu caracter torenţial, în intervalul 17:15 – 18:30, emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie.

Echipele sunt amplasate preventiv în teren în zonele depresionare (cunoscute ca fiind sensibile), şos. Colentina, Giuleşti-Sârbi, Pătrarului, Străuleşti, Expoziţiei, Gh. Ionescu Siseşti, şos. Bucureşti-Ploieşti, pasajul Jiului, Băneasa şi pod Constanţa. De asemenea echipele operaţionale vor interveni şi în alte zone dacă situaţia o va impune.

În cazul în care se doreşte transmiterea unei sesizări către Apa Nova Bucureşti, bucureştenii pot contacta operatorul reţelei de canalizare la: 021.207.77.77 - Call Center: prin live-chat pe site-ul companiei la : https://www.apanovabucuresti.ro/contact; prin aplicaţia mobilă Apa Nova Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO