Eveniment

Masca de protecţie devine obligatorie şi în judeţul Neamţ

Masca de protecţie devine obligatorie şi în judeţul...

Autor: Andreea Tobias

07.10.2020, 19:19 1100

Masca de protecţie devine obligatorie lângă şcoli, în pieţe, muzee, lăcaşuri de cult şi la la oficierea oricărui tip de eveniment în judeţul Neamţ. În comuna Războieni se închid restaurantele şi cafenelele de interior.  

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a decis, miercuri, următoarele:

Se suspendă, pentru o perioadă de 14 zile, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, din interiorul clădirilor, activitatea restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, precum şi a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, de pe raza comunei Războieni.

Se stabileşte obligativitatea purtării măştii de protecţie, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în proximitatea unităţilor de învăţământ din judeţul Neamţ, la momentul sosirii şi plecării elevilor.

Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, pe raza judeţului Neamţ, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în spaţiile aglomerate în aer liber, şi anume:

a) pieţe, târguri/oboare (cu caracter periodic sau permanent);
b) la oficierea oricărui tip de eveniment;
c) muzee şi alte obiective turistice;
d) lăcaşuri de cult turistice şi ecumenice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO