Eveniment

Marius Iacob, procurorul şef din cadrul Parchetului instanţei supreme: Cazul de la Maternitatea din Giuleşti, unic având în vedere vârsta victimelor

19.08.2010, 16:14 123

Procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalisticădin cadrul Parchetul instanţei supreme Marius Iacob, a afirmat,joi, că, din punctul de vedere al Ministerului Public, cazulprivind incendiul de la Maternitatea Giuleşti este unic, având învedere vârsta victimelor, informează Mediafax.

Conform oficialului opt persoane au fost de serviciu în momentulincidentului şi doar o persoană a fost pe etaj.

Pentru această anchetă au fost desemnaţi doi procurori şiîntregul efectiv al Poliţiei Omoruri.

La cercetarea la faţa locului au particpat echipe aleInspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ale InspectoratuluiTeritorial de Muncă, ale ANRE, ale Agenţiei Naţionale aMedicamentelor şi ale Institutului Cercetări din Petroşani.

Având în vedere necesitatea analizării dispozitivelor medicaledin salon şi a instalaţiilor electrice, specialiştii în incendii şiexplozii au solicitat prelungirea anchetei pe acest domeniu trei -patru zile, a spus Marius Iacob.

Acesta a adăugat că speră ca cercetarea la faţa locului să fieîncheietă vineri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO