Eveniment

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD: Partidul şi-a primit plata pentru 10 august. Am pierdut alegerile

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD: Partidul...

Autor: Elena Crangasu, Mediafax

27.11.2019, 16:36 245

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, că PSD a pierdut alegerile prezidenţiale şi din cauza evenimentelor de la mitingul organizat pe 10 august 2018.

„Am plătit, am pierdut alegerile. Plata pentru 10 august PSD-ul şi-a primit-o. (...) Şi din cauza evenimentelor din 10 august PSD-ul a pierdut alegerile”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat dacă a avut o responsabilitate în cazul protestului din 10 august 2018, în cadrul căruia au existat agresiuni asupra cetăţenilor.

Ciolacu a afirmat că „evenimentul a fost gestionat greşit şi un pic hazardat” şi că aşteaptă Justiţia să stabilească dacă a fost o lovitură de stat sau nu.

„Am înţeles că este o anchetă la DIICOT, aşteptăm Justiţia. Eu nu am fost nici de-o parte, nici de cealaltă a baricadei în noaptea de 10 august. Este o anchetă şi cred că sunt alţii abilităţi, instituţii abilitate, separaţia puterilor în stat, să aşteptăm să-şi spună cuvântul”, a completat Marcel Ciolacu.

În urmă cu două săptămâni, a fost declasificat de MAI şi raportul privind protestul din 10 august 2018 şi a fost transmis către DIICOT, unde este instrumentat un dosar penal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO