Eveniment

Making of Gala ZF 23 de ani 2021

Galerie foto Gala ZF 2021

Galerie foto Gala ZF 2021

19.11.2021, 00:04 41

Cum a arătat desfăşurarea de forţe din spatele camerelor. Echipa tehnică, departamentul de organizare de evenimente, jurnaliştii ZF şi-au reunit forţele pentru circa patru ore de transmisiune live.

O echipă formată din peste 50 de oameni a lucrat pentru ca evenimentul anual al Ziarului Financiar, gala aniversară, să poată fi transmisă live, pe canalele online, către urmăritori. Peste 50.000 de vizualizări a adunat doar pe pagina de Facebook gala din acest an, care a marcat 23 de ani de existenţă a Ziarului Financiar. Echipa tehnică, departamentul de organizare de evenimente, jurnaliştii ZF şi-au reunit forţele pentru circa patru ore de transmisiune live şi au lucrat la unison, în regie şi pe scenă, pentru a realiza cea de-a doua gală ZF în format hibrid, în condiţii de pandemie. De la ora 18, internauţii au urmărit o emisiune în care jurnaliştii ZF au povestit despre experienţa lor în redacţie, iar începând cu ora 19, s-au derulat pe scenă şi pe ecrane discursurile premianţilor, ale invitatului special Gabor Hunya şi ale gazdelor evenimentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO