Eveniment

Mai multe persoane au fost ucise într-un schimb de focuri în oraşul american Orlando

Mai multe persoane au fost ucise într-un schimb de...

Autor: Andrei Ionascu

05.06.2017, 16:41 80

"Departamentul Şerifului din Comitatul Orange a intervenit la locul schimbului de focuri. Situaţia a fost stabilizată, dar mai multe persoane au fost ucise. Incidentul a avut loc într-o zonă industrială, pe strada Forsyth", a anunţat poliţia.

Şeriful Jerry Demmings va face o declaraţie publică "de îndată ce informaţiile vor fi exacte". Mai multe drumuri din Orlando au fost închise de către autorităţi.

Incidentul vine la aproape un an de la atacul armat care a avut loc în clubul de noapte Pulse din Orlando, în urma căruia 49 de persoane au fost ucise.

Schimbul de focuri ar fi avut loc în incinta unei companii care produce copertine pentru autovehicule, Fiamma Inc., potrivit The Associated Press. Compania are sediul pe strada Forsyth, într-un parc industrial.

Un angajat al acestei companii a declarat că şeful ei a fost împuşcat mortal. Sheila McIntyre s-a adăpostit într-o toaletă, de unde şi-a sunat sora pentru a o informa despre atacul armat.

Potrivit televiziunii WPLG Local 10 din Florida, atacatorul a fost ucis. Alte patru persoane ar fi fost împuşcate mortal în urma incidentului, dar nu există indicii că atacul armat a avut un caracter terorist.

FBI s-a alăturat poliţiei locale în ancheta privind atacul armat, iar o echipă specializată în lupta împotriva terorismului a fost trimisă la faţa locului.

Primarul Comitatului Orange, Teresa Jacobs, s-a deplasat la locul incidentului. Şeriful Jerry Demings va prezenta un raport actualizat privind situaţia victimelor şi alte detalii despre atac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO