Eveniment

Mai multe curse de pe Aeroportul Internaţional Sibiu au întârzieri chiar şi de trei ore

Mai multe curse de pe Aeroportul Internaţional Sibiu au...

Autor: Departamentul Corespondenţi

09.01.2017, 14:58 60

Potrivit unei atenţionări emise, luni, de reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu, pentru zborurile programate luni pot fi înregistrate întârzieri.

Pe site-ul oficial al Aeroportului Internaţional Sibiu se arată că zborul spre Nurnberg, programat pentru ora 12.50, are întârziere la plecare, acesta fiind estimat să decoleze la ora 15, iar zborul spre Dortmund, care ar fi trebuit să plece la ora 7.10, a avut întârziere de aproape trei ore.

Totodată, în ceea ce priveşte aterizările, zborul de la Dortmund care ar fi trebuit să ajungă la 12.20 nu a sosit până la ora transmiterii acestei ştiri, la fel ca şi zborul de la Munchen, care ar fi trebuit să ajungă la ora 13.10 sau cel de la Stuttgart, programat să ajungă la ora 14.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Sibiu, traficul aerian se desfăşoară în deplină siguranţă, în condiţii specifice sezonului rece.

"Deşi în ultimele zile a nins constant, intervenţia rapidă a utilajelor de deszăpezire nu a permis acumularea unui strat de zăpadă pe suprafaţa de mişcare, care să afecteze operaţionalitatea pistei, platformei şi căilor de rulare”, spun reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO