Eveniment

MAI a introdus un microbuz care transportă oamenii de la Paşapoarte Pipera la sediul din Amzei

MAI a introdus un microbuz care transportă oamenii de la...

Autor: Departamentul Social

16.08.2017, 17:18 167

Reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne au declarat, pentru MEDIAFAX, că în jurul orei 15.00, la serviciul de eliberare paşapoarte din Pipera se aflau aproximativ 450 de oameni, iar la cel din Amzei 10.

Astfel, a fost pus la dispoziţia oamenilor care stăteau la coadă un microbuz al Ministerului de Interne, pentru transport, având în vedere că s-a constatat că dintre persoanele aflate la coadă la sediul din Pipera, peste 200 aşteptau eliberarea paşaportului temporar care putea fi eliberat doar în acel sediu.

Potrivit sursei citate, s-a luat legătura cu reprezentanţii Imprimerieri Naţionale, astfel încât să fie instalată o imprimantă şi la sediul din strada Amzei, pentru ca paşapoartele temporare să poată fi eliberate şi în acestă filială.

"Am pus la dispoziţie microbuz, maşini ale Ministerului, am mai repartizat şi acolo ca să uşurăm situaţia. Am transportat două Loganuri cu câte patru fiecare, de două ori, deci opt persoane, după aia a plecat un microbuz, acum 10 minute a mai plecat încă un microbuz şi în faţă mai avem un autocar, dar nu mai vrea nimeni să se urce să meargă. În Pipera nu mai sunt multe persoane, nici în Amzei. Pe toţi pe care i-am dus au reuşit să-i proceseze", a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul general al serviciilor de paşapoarte, Claudia Catela Vasile.

Federaţia asociaţiilor de români din Europa (FADERE) a cerut demisia directorului general al serviciilor de paşapoarte, Claudia Catela Vasile, pentru că, până în prezent, nu a găsit nicio soluţie pentru deblocarea acestei crize.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO