Eveniment

Magdalena Şerban, femeia acuzată de crima de la metrou, vrea confruntare cu prima victimă

Magdalena Şerban, femeia acuzată de crima de la metrou,...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

20.12.2017, 12:30 979

Potrivit surselor citate, Magdalena Şerban nu şi-ar fi recunoscut faptele în faţa judecătorilor, la şedinţa de marţi, spunându-le acestora că nu a intenţionat să le împingă pe fete în faţa metroului.

În ceea ce o priveşte pe prima victimă, fata de 20 de ani care a fost împinsă la staţia Costin Georgian, dar care a reuşit să fugă, Magdalena Şerban a spus că doar a avut o discuţie cu aceasta, solicitând în faţa instanţei o confruntare cu tânăra, au precizat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte a doua victimă, cea care şi-a pierdut viaţa, femeia a spus că a vrut doar să o îmbrâncească, că nu a văzut metroul venind şi nici când a căzut.

Sursele citate precizează că femeia a fost incoerentă pe parcursul dezbaterilor.

Magdalena Şerban le-a cerut magistraţilor să fie plasată în arest la domiciliu sau sub control judiciar, precizând că deţine o proprietate, împreună cu mama sa, în Craiova. O altă cerere se referă la schimbarea încadrării juridice din omor, în tentativă de omor. În timp ce îşi motiva cererea, celelalte persoane din boxa arestaţilor strigau: „Criminala!”, au menţionat surse judiciare.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, săptămâna trecută, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a Magdalenei Şerban, femeia care a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, la staţia Dristor 1, aceasta decedând în urma impactului. Atacul a avut loc marţi, în jurul orei 19.45. După ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Anterior, în aceeaşi zi, în jurul ore 15.35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, femeia a împins o altă tânără spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie, fata reuşind să opună rezistenţă şi să fugă.

Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice în urma căreia se va stabili dacă a avut discernământ în momentul producerii faptelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO