Eveniment

MAE: Un cetăţean român a fost rănit în atacul din Munchen. Acesta este internat în spital

MAE: Un cetăţean român a fost rănit în atacul din...

Autor: Dana Stanila

13.06.2017, 21:41 137

"Potrivit datelor obţinute din partea autorităţilor locale, în incident a fost rănit şi un cetăţean român. Acesta a fost internat la o unitate medicală din München, fiind supus unei intervenţii chirurgicale la braţul stâng. Consulatul General al României la München monitorizează cu prioritate situaţia şi păstrează în permanenţă legătura cu autorităţile şi cu reprezentanţii spitalului în care este internat cetăţeanul român rănit, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară", se arată într-un răspuns al Ministerului Afacerilor Externe, remis la solicitarea MEDIAFAX.

Mai multe persoane au fost rănite, inclusiv un agent de poliţie, în urma unor împuşcături ce au avut loc într-o staţie de metrou din oraşul Munchen, informează presa internaţională. Potrivit poliţiei din Munchen, agentul de poliţie este grav rănit, iar suspectul se află în custodia forţelor de ordine. Împuşcăturile au avut loc în timpul unor verificări ale poliţiei de marţi dimineaţa la staţia de metrou Unterfohring.
Suspectul ar fi capturat arma agentului de poliţie şi l-ar fi împuşcat cu aceasta, rănind de asemenea alte persoane aflate la faţa locului. Atacul nu este suspectat a fi unul de natură teroristă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO