Eveniment

Ludovic Orban şi-a convocat sâmbătă cabinetul la Palatul Victoria

Ludovic Orban şi-a convocat sâmbătă cabinetul la...

Autor: Departamentul Politic

08.02.2020, 12:23 53

Ludovic Orban i-a convocat la o întrunire pe miniştrii la Palatul Victoria, sâmbătă la ora 16.00, au declarat surse din PNL, pentru MEDIAFAX. Întâlnirea nu va fi cu presă, iar liberalii vor lucra la actualizarea programului de guvernare.

Ludovic Orban a anunţat că va trimite, luni, Parlementului programul de guvernare reactualizat şi lista propunerilor de miniştri.

„Luni depunem programul de guvernare actualizat cu miniştrii. Luni la ora 10.00 avem reuniune în Biroul Politic Naţional şi vom supune votul colegilor programul reactualizat şi membrii guvernului. (...) Să eliminăm boictoul procedural pe care îl vrea PSD”, a declarat liderul PNL, la Balş.

Klaus Iohannis l-a desemnat joi pe Ludovic Orban pentru funcţia de premier, la o zi după ce acesta a fost demis prin moţiune de cenzură.

Premierul desemnat Orban urmează să vină în faţa parlamentarilor pentru votul de încredere şi formarea unui nou cabinet.

În conformitate cu reglamentul Camerelor, Parlamentul trebuie în termen de 15 zile de când a fost prezentată lista trebuie să programeze plenul în care se dă votul de învestire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO