Eveniment

Ludovic Orban, preşedintele PNL: Bucureştiul nu ar trebui carantinat în acest moment, însă decizia trebuie luată de specialişti: „Carantinarea simplă fără măsuri suplimentare nu a generat întotdeauna efectele cele mai bune”.

Ludovic Orban, preşedintele PNL: Bucureştiul nu ar...

Autor: Gabriel Pecheanu

22.03.2021, 16:50 35

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că Bucureştiul nu ar trebui carantinat în acest moment, însă decizia trebuie luată de specialişti: „Carantinarea simplă fără măsuri suplimentare nu a generat întotdeauna efectele cele mai bune”.

„Din punctul meu de vedere, astăzi, nu, dar eu nu-mi dau cu părerea. Până la urmă cei care hotărăsc, că e o anumită dimanică... Asta e o decizie care trebuie luată pe baza unor analize obviective, pe baza analizării nu numai statice a indicatorilor. (...) Decizia, din punctul meu de vedere, nu trebuie luată cu caracter politic”, afirmă Ludovic Orban.

Liderul PNL, fost premier, spune că, de obicei, carantina nu se instituie într-o localitate doar pentru a limita intrările şi ieşirile din localitatea respectivă.

„Carantina se introduce şi pentru a permite adoptarea unor măsuri suplimentare de protecţie sanitară. Carantinarea simplă fără măsuri suplimentare nu a generat întotdeauna efectele cele mai bune”, spune Orban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO