Eveniment

Ludovic Orban anunţă că după 15 mai doar hotelurile se vor redeschide

Ludovic Orban anunţă că după 15 mai doar hotelurile...

Autor: Alina Eftimie

23.04.2020, 22:20 18737

Premierul Ludovic Orban anunţă, joi seara, că după data se 15 mai, când se vor relaxa restricţiile, hotelurile se vor redeschide, însă în privinţa restaurantelor, autorităţile fac, încă, analize pentru a stabili dacă acestea pot relua activitatea.

Premierul Ludovic Orban a spus, joi seara, la B1, că momentan nu se vor deschide restaurantele şi că Executivul face o analiză serioasă pentru a vedea ce riscuri există în cazul în care acestea vor fi redeschise.

„Când se vor relaxa măsurile va exista o mişcare mai mare a cetăţenilor, va exista o posibilitate de reluare cel puţin a sectorului hotelier. În ceea ce priveşte reluarea activitatii la restaurante suntem încă într-o analiză foarte serioasă. Pentru că noi înainte să relaxam anumite măsuri facem o anchetă epidemiologică. Nu pot să dau un orizont de timp, nu ştim când se vor redeschide. În ceea ce priveşte hotelurile, hotelurile cu siguranţă nu vor avea restricţii, hotelurile vor putea funcţiona în anumite condiţii de respectare a unor reguli prin care să se reducă la maxim posibilitatea de infectare. Asta va depinde şi de mişcarea oamenilor şi nevoia oamenilor de cazare", a spus premierul Ludovic Orban.

Citiţi AICI Ziarul Financiar ediţia de VINERI

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO