Caută doar în titlu
Eveniment

Lucrările de construcţii, în cădere liberă: -28% în iulie

În luna iulie 2010, volumul lucrărilor de construcţii a scăzutfaţă de luna anterioară cu 28,3% ca serie ajustată în funcţie denumărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, conform datelorInstitutului Naţional de Statistică (INS). Declinul ca serie brutăa fost de 30,5%.

Scăderea ca serie ajustată în funcţie de numărul de zilelucrătoare şi de sezonalitate, este cauzată în principal dedeclinul la lucrările de reparaţii capitale (-54,9%) şi lalucrările de construcţii noi (-28,9%). La lucrările de întreţinereşi reparaţii curente s-a înregistrat o creştere cu 0,1%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii ascăzut astfel: la clădirile rezidenţiale cu 48,3%, la clădirilenerezidenţiale cu 21,2% şi la construcţiile inginereşti cu12,9%

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumullucrărilor de construcţii a scăzut ca serie brută cu 25,4% şi caserie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi desezonalitate cu 22,5%.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.