Eveniment

Lovitură de teatru în scandalul emisiunii difuzate de Sky News. Percheziţii DIICOT în cazul presupuşilor traficanţi de arme. Românii susţin că au primit bani de la englezi pentru a spune ce s-a auzit la televizor

Lovitură de teatru în scandalul emisiunii difuzate de...

Autor: Andreea Traicu

10.08.2016, 09:12 7184

Procurorii DIICOT fac miercuri dimineaţa şapte percheziţii la Bistriţa Năsăud şi Tîrgu Mureş, în urma cazului difuzat de Sky News, patru persoane urmând să fie aduse la DIICOT, cel care a intermediat legătura între jurnalişti şi presupuşii traficanţi fiind deja la audieri.

Patru persoane urmează să fie aduse de la Târgu Mureş, o a cincea, cea care ar fi intermediat legătura cu jurnaliştii, fiind deja la sediul DIICOT.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că există suspiciunea că ar fi vorba despre un "scenariu", în schimbul căruia presupuşi traficanţi ar fi primit sume de bani, materialul difuzat de Sky News fiind o înscenare. Aceleaşi surse au precizat că intermediarul ar fi recunoscut că totul a fost o înscenare.

Potrivit surselor citate, au fost găsite toate armele care apar în materialul celor de la Sky News, acestea fiind deţinute legal.

Procurorii au început urmărirea penală pentru contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO