Eveniment

Lovitură pentru Apple: Gigantul american nu mai poate să vândă Apple Watch Series 9 şi Ultra 2 în SUA în magazinul online

Lovitură pentru Apple: Gigantul american nu mai poate...

Autor: Ştefan Stan

31.12.2023, 14:20 1336

Apple a încetat să mai vândă Apple Watch Series 9 şi Ultra 2 în SUA în magazinul online, cu doar câteva zile înainte de intrarea în vigoare a unei interdicţii legate de o dispută privind un brevet, scrie Bloomberg. 

De asemenea, compania nu va mai putea repara modelele de ceasuri care au ieşit din garanţie.

Cele mai noi modele de Apple Watch nu mai puteau fi cumpărate de pe site-ul companiei începând de joi, în jurul orei 15.00, la New York. Compania a declarat anterior că va încheia vânzările în cele aproximativ 270 de magazine fizice cu amănuntul din SUA pe 24 decembrie.

Achiziţiile online în SUA au fost oprite mai devreme decât vânzările în magazine, astfel încât ceasurile să poată fi trimise consumatorilor înainte de intrarea în vigoare a interdicţiei programate pentru 25 decembrie. Vânzările vor continua în magazinele internaţionale online şi fizice ale Apple.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO