Eveniment

Lovitură de teatru în PSD: Robert Negoiţă a fost suspendat 6 luni din PSD, iar Şerban Nicolae ar urma să fie schimbat din poziţia de lider al senatorilor PSD. Decizia luată în CEx

Lovitură de teatru în PSD: Robert Negoiţă a fost...

Autor: Departamentul Politic

03.07.2019, 20:47 2178

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă va fi suspendat din PSD pentru perioadă de şase luni, potrivit unei decizii luate miercuri în CEx al partidului, miercuri seară, au spus surse ale formaţiunii, pentru MEDIAFAX.

Sursele citate au adăugat că a exista o hotărâre şi pentru schimbarea lui Şerban Nicolae ca lider al senatorilor PSD.

Şerban Nicolae a fost contracadidat al premierul Viorica Dăncilă la şefia PSD. Totodată acesta a anunţat că senatorii social-democraţi nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deşi premierul anunţase anterior că PSD-ALDE au decis în coaliţie să îl susţinută pe Isărescu.

Dăncilă fusese invitată la discuţiile grupurilor parlamentare ale PSD pe tema susţinerii lui Mugur Isăresc, însă aceasta nu ajuns. Ulterior ea a spus că nu a fost anunţată de o întâlnire miercuri cu senatorii la Parlament, pentru a discuta despre susţinerea lui Mugur Isărescu ca guvernator al BNR. Premierul a precizat că a fost o inadvertenţă şi că nu vrea să acuze pe nimeni.

În ceea ce îl priveşte pe Robert Negoiţă acesta a criticat în mai multe rânduri premierul şi Guvernul, acuzând că administraţiile locale au probleme financiare din cauza Executivului. Şi primarul Capitalei Gabriela Firea a vorbit, recent, despre un faliment nedeclarat al instituţiei pe care o conduce.

În urma negocierilor dintre edili şi ministrul de Finanţe şi premierul Viorica Dăncilă, Executivul s-a anagjat să dea banii prinarilor la următoarea rectificare bugetară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO