Eveniment

Lockdown în Bucureşti? Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu exclude carantina pentru Bucureşti şi este convins că rata de infectare cu SARS-CoV-2 este mai mare decât cea raportată şi va mai creşte

Lockdown în Bucureşti? Ministrul Sănătăţii, Vlad...

Autor: Mediafax

21.03.2021, 20:17 661

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu exclude carantina pentru municipiul Bucureşti şi este convins că rata de infectare cu SARS-CoV-2 este mai mare decât cea raportată şi va mai creşte.

Vlad Voiculescu a spus, duminică, faptul că nu este exclusă carantina în Bucureşti.

„Nu putem exclude acest lucru (carantina - n.r.) şi după 6 la mie - şi senzaţia mea este că vom ajunge acolo în câteva zile -, nicio măsură nu poate fi eliminată şi atunci o să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei şi o să vedem”, a spus ministurl Sănătăţi.

Acesta a spus că între închiderea centrelor comerciale peste weekend şi închiderea şcolilor, preferă închiderea centrelor comerciale.

Ministrul a mai spus că este convins că „Bucureştiul are, astăzi, o cifră mai mare (de infectare - n.r.)”, atunci când a fost întrebat dacă rata de infectare de duminică, din Bucureşti, este de 5,33 sau 5,46 la mie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO