Eveniment

Liviu Ungureanu, managing director, PlantExtrakt, producător de medicamente homeopate: „În cinci ani ne vom dubla cifra de afaceri. Cererile sunt în creştere şi pe piaţa internă, dar creşteri mai mari înregistrăm la export“

INTERVIU

Liviu Ungureanu, managing director, PlantExtrakt

Liviu Ungureanu, managing director, PlantExtrakt

„Cererea pentru categoria de extracte gemoterapice este în continuă creştere, mult mai mare decât la început de pandemie“.

PlantExtrakt, unul dintre pio­nierii în domeniul fitoterapiei din România, care şi-a început activitatea în judeţul Cluj imediat după Revoluţie, în 1991, ca un business cu capital româno-german, aşteaptă venituri de 24 de milioane de lei în acest an din vânzarea de medicamente homeopate şi de materii prime pentru homeopatie şi fitoterapie atât în România, cât şi în alte peste 20 de ţări.

„În primele opt luni din acest an am înregistrat o creştere de 15% faţă de anul trecut, creştere pe care ne dorim să o menţinem până la finalul acestui an, astfel încât să depăşim o cifră de afaceri de 24 de milioane de lei. Eu sunt optimist în ceea ce priveşte evoluţia noastră. (...) În următorii cinci ani cifra de afaceri a companiei este estimată a se dubla, pentru că vom introduce trei categorii majore de produse, în care acum nu suntem jucători“, a spus Liviu Ungureanu, managing director al PlantExtrakt, într-un interviu pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO