Eveniment

Liviu Dragnea: 99% din Guvern „ţine” cu mine; de câteva luni e tot prin anticameră pe aici

Liviu Dragnea: 99% din Guvern „ţine” cu mine; de...

Autor: Liviu Dadacus

07.06.2017, 13:56 91

Întrebat, miercuri, despre posibilitatea de a veni un alt Guvern, Dragnea a răspuns: „Dar de ce vorbim de alt Guvern? Noi încercăm foarte mult să ţinem cu acest Guvern”.

Întrebat dacă opinează că Guvernul ţine cu el, şi dacă este sigur de acest lucru, Dragnea a răspuns: „Eu cred că da. 99% din Guvern ţine cu mine. De câteva luni de zile e tot prin anticameră pe aici”. Dragnea s-a referit astfel la anticamera sa de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Liderul PSD a mai spus că nu iau în calcul demiterea întregului Guvern şi că PSD nu va depune moţiune de cenzură împotriva propriului Executiv.

„Moţiune de cenzură, PSD nu va depune. Eu nu iau în calcul demiterea întregului Guvern. Eu iau în calcul finalizarea evaluării care trebuie să ne arate dacă programul de guvernare va fi pus în practică în totalitate”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă se va opune în condiţiile în care majoritatea din conducerea PSD ar decide schimbarea premierului, Dragnea a răspuns: „Eu nu cred că ajungem acolo. Adică sper să nu ajungem acolo, pentru că pe mine mă interesează ca să existe o coerenţă în actul de guvernare”.

Chestionat ce nu îi covine la Grindeanu, Dragnea a replicat, râzând: „Tocmai am spus că îl iubesc foarte mult. De ce mă întrebaţi ce nu-mi convine? Totuşi...”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO