Eveniment

LIVE BLOG |România - Elveţia 1-1. Mehmedi îl învinge pe Tătăruşanu cu un şut violent!

LIVE BLOG |România - Elveţia 1-1. Mehmedi îl învinge...

Autor: Pro Sport

15.06.2016, 19:33 503

20:46 Trei minute de prelungire se arată de la margine. Petkovic renunţă la Shaqiri şi mizează pe Tarashaj. Noi dăm senzaţia că ne convine acest egal şi pinem accent pe apărare.


20:43 Filip nu se comportă deloc rău şi logica ne spune că ar cam trebui să-l vedem titular cu Albania, în meciul decisiv. Avem un corner, dar centrarea lui Torje e respinsă. Elveţienuu au mai redus şi ei ritmul şi e normal să se întâmple aşa. Suntem în minutul 88.


20:39 Se face schimbarea. Stancu e înlocuit cu Andone. Mută şi elveţienii, cu Lang în locul lui Dzemaili.


20:38 Iordănescu e gata să-l introducă pe Florin Andone în locul lui Keşeru, dar problemele musculare ale lui Stancu amână putţin schimbarea.


20:32 Minutul 75 consemnează o eroare mare a lui Prepeliţă, care pierde inexplicabil mingea la mijlocul terenului şi-i pune pe contraatac pe elveţieni. Grigore ia galben după un fault la Embolo, dar Shaqiri trimite în zid din lovitură liberă. Prepeliţă nu mai are ce să caute pe teren, dar schimbarea cu Filip în locul lui Raţ i-a dat peste cap planurile selecţionerului.


20:27 Torje încearcă o execuţie surprinzătoare, de la 40 de metri, din lovitură liberă şi o reuşeşte! Bomba mijlocaşului nostru prinde poarta, dar Sommer respinge.


20:24 Schimbă şi elveţienii, cu Embolo în locul lui Seferovic, iar atacantul pe care Mourinho e gata să dea 15 milioane are nevoie de puţin timp pentru a-şi procura prima ocazie. E găsit bine de centrarea lui Lichsteiner, dar reia modest cu capul.


20:20 Filip îşi face simţită prezenţa pe teren şi dă o centrare bună, care-l găseşte liber în careu pe Keşeru. Atacantul lui Ludogoreţ reia cu capul, dar o face mult prea slab pentru a-i pune probleme lui Sommer.


Foro: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO sustinut de CARREFOUR


20:18 Steliano Filip intră pe teren în locul lui Raţ, cel care şchiopătează uşor în momentul în care părăseşte terenul. E minutul 62 şi nu am contat în atac după primirea golului. Iordănescu mai are o singură schimbare, să vedem în ce fel va profita de ea.


20:16 Shaqiri face slalom prin apărarea noastră şi e doborât cu greu. Tot el bate lovitura liberă, dar trimite peste poartă. Steliano Filip e scos la încălzire.


20:14 GOL ELEVŢIA! Cedăm în minutul 57, după o fază fixă. Respingem centrarea lui Ricardo Rodriguez, dar ieşin târziu în întâmpinare şi Mehmedi prinde un şut violent care nu-i lasă nicio şansă lui Tătăruşanu. 1-1, rezultat care reflectă jocul de pe Parc des Princes.

 

19:25 Alex Chipciu e cel mai bun om ofensiv al nostru. Şeptarul Stelei se autodepăşeşte, intră din nou în careu, driblează şi încearcă o execuţie la colţul lung, dar ratează ţinta.


19:23 Avem singurele penalty-uri de la EURO şi, momentan, dăm golgheterul competiţiei, dar jocul e la fel de slab. Prepeliţă ia galben şi-şi condiţionează jocul şi aşa slab, iar Tătăruşanu respinge cu greu bomba trimisă de Schar de la distanţă. Galben şi pentru Chipciu, în minutul 23.


19:19 GOOOOL ROMÂNIA, GOOOL STANCU! Chipciu pătrunde în careu, e înconjurat de elveţieni şi Lichsteiner face imprudenţa de a-l trage de tricou. Karaşev vede şi dictează penalty, al doilea al României la acest EURO! Bate tot Stancu, sigur, şi trecem în avantaj! 

Vedeţi FOTO şi VIDEO pe ProSport


19:16 Uitaţi de meciul cu Franţa! Sunt 15 minute din care putem trage concluziile. Prepeliţă nu e în meci, Chipciu nu există şi avem probleme şi în axul central. Elveţienoo construiesc, dau pase cu călcâiul şi ajung din nou în poziţie periculoasă. Seferovic e singur cu Tătăruşanu, trage pe jos, dar portarul Fiorentinei lasă un picior salvator. Am scăpat din nou, dar nu vom rezista în acest ritm....


19:11 Pare mai greu cu Elveţia decât cu Franţa. Suntem depăşiţi complet la mijlocul terenului, unde Prepeliţă mai degrabă încurcă lucrurile şi ţinem foarte puţin de minge. Elveţienii s-au instalat în terenul nostru şi momentan încearcă multe centrări pentru Seferovic. 


19:05 Prima mare ocazie a meciului! Grigore respinge, Seferovic scapă de Chiricheş, rămâne 1 vs. 1 cu Tătăruşanu şi trage pe lângă poartă. Scăpăm, dar semnele nu sunt prea bune.

 

19:03 Începem bine şi avem prima şansă, la o incursiune a lui Torje pe partea dreaptă. Raţ e din nou ezitant şi tare mi-e teamă că vom avea probleme pe acea parte, în principal pentru că-l are adversar pe Shaqiri.


19:00 S-au cântat imnurile, au trecut emoţiile, a început meciul. Serghei Karaşev e arbitru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO