Eveniment

Linie de finanţare de până la 200.000 de euro pentru microîntreprinderile din mediul urban

Linie de finanţare de până la 200.000 de euro pentru...

Autor: Mediafax

21.05.2019, 00:05 1751

Cererile de finanţare vor putea fi depuse prin aplicaţia MySMIS, începând cu 8 iulie, ora 12:00, până în data 8 noiembrie 2019, ora 12:00.

MicroÎntreprinderile ro­mâ­neşti vor avea la dispoziţie, începând cu luna iulie, o linie de finanţare, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, prin care vor putea accesa până la 200.000 de euro.

Prin această linie de finanţare, antreprenorii îşi vor putea finanţa atât achiziţia de active corporale (lucrări de construire / extindere / modernizare a spaţiilor de producţie, echipamente tehnologice, utilaje, instalaţii de lucru, mobilier, echipamente informatice, birotică), dar şi active necorporale (brevete, licenţe, mărci comerciale, programe informatice sau investiţii în realizarea de instrumente de comer­cializare online a serviciilor / produselor microîntreprinderii). Solici­tantul va putea folosi finanţarea şi pentru crearea unui magazin virtual (e-shop) în care sunt implementate diferite funcţio­nalităţi specifice comerţului electronic: publicarea cataloagelor de articole, preţuri şi stocuri, preluarea comenzilor sau instrumente de plată electronică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO