Eveniment

Liderul PDL Cezar Preda face acuzaţii grave: "În spatele magazinelor de vise se află poliţişti şi procurori"

Liderul PDL Cezar Preda face acuzaţii grave: "În spatele magazinelor de vise se află poliţişti şi procurori"

Autor: Vaideanu Cosmin-Constantin

06.02.2011, 15:38 33

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda susţine că în spatelemagazinelor etnobotanice stau adevărate reţele mafiote şi că deactivitatea acestora nu sunt străini nici oameni din rândulautorităţilor statului, informează Mediafax.

"În luna decembrie 2010 am făcut o interpelare către ministrulAdministraţiei şi Internelor în care am făcut o afirmaţie destul detare la nivel politic, mai ales că era ministrul nostru. Am spus căîn spatele magazinelor de vise stau autorităţi ale statului sauoameni din autorităţi ale statului şi m-am referit aici lapoliţişti. Părerea mea este că la nivelul României este formată oreţea mafiotă foarte serioasă", a afirmat Cezar Preda, vineri, laConstanţa.

El spune că lucrurile nu pot fi rezolvate cu amenzi şi trebuieschimbată legislaţia pentru ca aceste magazine etnobotanice sădispară.

"Nu se rezolvă nimic contravenţional, când e vorba de o reţeamafiotă nu mai poate el de amenda ta. Nu scrie niciodată pe plic ceeste în realitate, acele etichete se pun când vor şi cum vor. Elevin în România ca şi îngrăşăminte de plante. Cred că este oproblemă care prin actul normativ pe care l-am văzut la colegii meişi l-am lucrat împreună are o formă extraordinar de dură. Chestiunilegate de contravenţii sunt duse în zona interzicerii totale. Deci,România va avea în această direcţie una din cele mai draconicelegislaţii", a precizat vicepreşedintele PDL. Citiţi mai multe pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO