Eveniment

Liber la taxi pe Aeroportul Otopeni, dar fiecare intrare va fi taxată cu 6 lei

Liber la taxi pe Aeroportul Otopeni

Autor: Lidia Neagu

02.11.2010, 14:54 46

Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni va liberalizaactivitatea de taxi, de la 15 noiembrie, astfel încât aceasta vaputea fi desfăşurată de orice transportator care deţine autorizaţieemisă de autorităţile din Bucureşti şi judeţul Ilfov şi careîndeplineşte anumite condiţii minime, informează Mediafax.

"Aceste măsuri au fost luate pentru a pune în aplicare noilemodificări legislative aduse Legii 38/2003, cu privire ladesfăşurarea transportului de persoane în regim de taxi", se aratăîntr-un comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Accesul autoturismelor taxi în locurile de aşteptare şi în zonade preluare a clienţilor se va efectua numai după obţinerea decătre transportatorii autorizaţi a permiselor de identificare şiacces, precum şi a permiselor de acces auto.

Eliberarea permiselor de acces va fi gratuită, iar accesulautovehiculelor în zona de aşteptare, respectiv de preluare apasagerilor se va efectua după achitarea tarifului de acces taxi,de 6 lei. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO