Eveniment

Klaus Iohannis s-a vaccinat la Spitalul Militar. Reacţia preşedintelui după vaccin

Sursă foto: mediafax.ro

Sursă foto: mediafax.ro

Autor: Mediafax

15.01.2021, 10:27 3883

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19, că a fost o procedură simplă, nedureroasă.

Preşedintele s-a vaccinat în jurul orei 10.10, iar după 15 minute a ieşit la declaraţii.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare şi vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient şi recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricţie, ne vor scoate din pandemie”, a spus preşedintele.

Şeful statului s-a vaccinat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucureşti. Acţiunea a fost transmisă în direct de Administraţia Prezidenţială.

De altfel, preşedintele a anunţat în urmă cu câteva zile că se va vaccina public vineri, pentru a marca debutul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare. El spune că ar fi dat un mesaj greşit dacă „s-ar fi băgat în faţă”.

Vineri începe la nivel naţional a doua etapă a campaniei de vaccinare din România, în care este inclusă populaţia la risc, reprezentată de adulţii cu vârsta peste 65 de ani şi de persoanele aflate în evidenţă cu boli cronice. De asemena, în această etapă vor fi imunizaţi şi angajaţi din instituţii cheie ale statului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO