Eveniment

Klaus Iohannis: Aproximativ 15 milioane de măşti şi 500 de mii de combinezoane vor ajunge în Romania

Klaus Iohannis: Aproximativ 15 milioane de măşti şi...

Autor: Alina Eftimie, Cosmin Pirv

06.04.2020, 14:56 515

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că în această săptămână aproximativ 15 milioane de măşti vor ajunge în România. Aceatea vor fi împărţite medicilor, forţelor de ordine şi populaţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că în România vor ajunge în această săptămână materiale de protecţie pentru medici, forţe de ordine, dar şi pentru populaţie.

„O veste bună. La început se ştie că a fost un pic complicat de procurat materiale de protecţie, măşti, combinezoane, ventilatoare. Avem deja primele rezultate semnificative ale măsurilor luate de guvern. Primim în această săptămână 2,5 milioane de măşti pentru medici, aproximativ 5 milioane de măşti pentru forţele de ordine, aproximativ 8 milioane de măşti care vor ajunge la populaţie. Vor veni în zilele imediat următoare aproximativ 500.000 combinezoane de protecţie pentru medici şi personalul medical. Sunt lucruri care se mişcă”, a anunţat şeful statului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO