Eveniment

Judecătorii CSM au decis ca E.Bogasiu şi I.Dragomir să rămână încă un mandat ca vicepreşedinţi ICCJ

Judecătorii CSM au decis ca E.Bogasiu şi I.Dragomir să...

Autor: Departamentul Social

19.11.2019, 17:44 161

Secţia pentru judecători a CSM a decis, în urma audierilor de marţi, ca Elena Bogasiu şi Iulian Dragomir să rămână încă un mandat pe funcţia de vicepreşedinte ICCJ, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Consiliu.

Surse din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii au precizat, pentru MEDIAFAX, că Secţia pentru judecători a decis ca Elena Bogasiu şi Iulian Dragomir să rămână încă un mandat pe funcţiile de vicepreşedinte ICCJ.

Decizia vine în urma audierilor de marţi a celor trei candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte al CSM: Gabriela-Elena Bogasiu, Marian Budă şi Ilie-Iulian Dragomir.

Iulian Dragomir a fost preşedintele completului care a decis, în martie 2018, trimiterea spre rejudecare a dosarului în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat în primă instanţă la opt ani de închisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit cinci ani închisoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO