Eveniment

Jaf ca în filme în Capitală: Hoţii au furat sute de mii de lei dintr-un bancomat aruncat în aer

Jaf ca în filme în Capitală: Hoţii au furat sute de...

Autor: Florin Zafiu

20.05.2019, 18:15 1163

Peste 350.000 de lei au fost furaţi din bancomatul aruncat în aer luni dimineaţa, prejudiciul total urmând a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite, anunţă Poliţia Capitalei. 

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei precizează că, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a rezultat că a fost sustrasă suma de peste 350.000 RON (lei şi valută).

De asemenea, prejudiciul total urmează a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite.

Un bancomat a fost aruncat în aer, lumi dimineaţă, la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală, poliţiştii urmând să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, luni dimineaţă, în jurul orei 04. 20, prin apel 112, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat, de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO