Eveniment

ISU verifică imobilele din Centrul Vechi al Capitalei după producerea celui mai puternic cutremur din 2019

ISU verifică imobilele din Centrul Vechi al Capitalei...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

03.09.2019, 15:21 6272

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov verifică, la ora transmiterii ştirii, imobilele din Centrul Istoric al Capitalei după cutremurul cu magnitudine de 4,5 pe scara Richter produs marţi în judeţul Buzău.  

"În urmă cu scurt timp s-a produs un cutremur în zona seismică Vrancea, cu intensitatea de 4.5 grade Richer. În acest moment, nu sunt înregistrate efecte ale cutremurului şi efectuăm o verificare a integrităţii cladirilor din zona Centrului Istoric", anunţă ISU Bucureşti-Ilfov, pe Facebook.

Un seism cu magnitudinea de 4,5 s-a produs la ora 14.55, potrivit aplicaţiei INFP. Cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 4.5 pe scara Richter şi s-a produs o la adâncimea de 140 de km.

Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orase: Nehoiu(12km), Întorsura Buzăului(30km), Covasna(33km), Vălenii de Munte(44km), Slănic(47km), potrivit INFP.

Acesta este cel mai puternic seism din 2019, după cel înregistrat în luna ianuarie, de 4,4 grade.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO