Eveniment

ISU Bucureşti-Ilfov a cumpărat echipamente pentru intervenţiile în caz de cutremur

ISU Bucureşti-Ilfov a cumpărat echipamente pentru...

Autor: Departament Social

01.02.2020, 10:21 60

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a cumpărat de curând  noi echipamente care sunt special destinate intervenţiilor în caz de cutremur, inclusiv camere cu termoviziune şi senzori care detectează bătăile inimii victimelor.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat, de curând, că a achiziţionat noi echipamente destinate intervenţiilor în caz de cutremur, inclusiv camere cu termoviziune dar şi senzori care detectează bătăile inimii victimelor.

”Avem şi oportunitatea de a folosi pentru căutarea victimelor de sub dărâmături ehipajele canine de la Unitatea Specială de Intervenţie Ciolpani şi din cadrul unei asociaţii de câini utilitari, cu care avem semnat un protocol”, a declarat pentru MEDIAFAX Marius Breahna, locţiitor comandant Detaşament Special de Salvatori.

ISU Bucureşti-Ilfov a cumpărat de curând şi un aparat dotat cu sistem de senzori care identifică oamenii prinşi sub dărâmături. De îndată ce sunt amplasaţi, senzorii vor detecta orice mişcare a unei persoane aflate sub ruine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO