Eveniment

Ionuţ Simion, PwC: Criza prezintă nu numai ameninţări, dar şi oportunităţi extraordinare. Este o oportunitate să recuperăm mai repede decalajele faţă de Occident

Ionuţ Simion, PwC: Criza prezintă nu numai...

Autor: Răzvan Botea

10.03.2021, 14:02 175

Ionuţ Simion, country managing partner al PwC România, a spus, miercuri, că recuperarea decalajelor faţă de ţările occidentale este una dintre oportunităţile cu care a venit criza pentru România.

„Criza prezintă nu numai ameninţări, dar şi oportunităţi extraordinare.  A dus la accelerarea digitalizării tuturor sectoarelor industriale, inclusiv sectorul public. Este o oportunitate această criză să recuperăm accelerat decalajele faţă de ţările occidentale”, a spus Ionuţ Simion la un eveniment organizat de PwC România.

El a mai spus că obiectivele , care reprezintă oportunităţi în criză pentru România, sunt legate de listarea mai multor companii la bursă, asigurarea accesului IMM-urilor la finanţare pentru investiţii şi crearea de proiecte care să atragă fonduri europene. Relansarea economică depinde, însă, în bună măsură de evoluţia vaccinării.

„Toate aceste obiective sunt subsumate celor 3 obiective: accelerarea vaccinării populaţiei, să asigurăm accesul unul număr cât mai mare de IMM-uri la fonduri europene şi să reuşim să creăm acele proiecte scalabile care pot atrage fondurile europene”, a mai spus Ionuţ Simion.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO