Eveniment

Iohannis: Guvernarea nu este un loc al ironiilor, în care unii parteneri se comportă ca pe Facebook

Iohannis: Guvernarea nu este un loc al ironiilor, în...

Autor: Cosmin Pirv

25.09.2021, 11:45 55

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, sâmbătă, la congresul PNL că România se confruntă cu multe crize şi are nevoie de un guvern eficient. El a atacat USR PLUS: „Guvernarea nu este un loc al ironiilor, în care unii parteneri se comportă ca şi cum ar fi pe reţele de socializare”.

„România se confruntă în prezent cu provocări acute, cu multiple crize care se suprapun. Pentru a le gestiona cât mai bine este nevoie de un Guvern eficient. Guvernarea presupune însă în primul rând o muncă de echipă, parteneri care se bazează pe relaţii de respect şi încredere reciprocă, iar PNL are obligaţIa faţă de români să continue să guverneze responsabil. Guvernarea nu este un loc al ironiilor şi al gâlcevii nesfârşite, în care unii parteneri se comportă ca şi cum ar fi într-o dezbatere pe reţelele de socializare, iar când apare primul impas îşi iau lucrurile şi pleacă”, a spus şeful statului.

Klaus Iohannis susţine că la guvenare este nevoie de tenaticitate, perseverenţă şi dialog real cu cetăţenii. „Cine nu este pregătit pentru aşa ceva nu poate guverna România”, a adăugat preşedintele.

Acesta s-a declarat încrezător că „viitorul va fi unul bun pentru PNL şi că guvernarea va fi bine exercitată de liberali”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO