Eveniment

Investitii de 6 mil. dolari in taximetrie

29.07.2003, 00:00 17

Compania de taxiuri Meridian va investi aproximativ 6 milioane de dolari in urmatorii doi ani pentru a se alinia la noile standarde impuse de legea taximetriei, afirma reprezentantii companiei.
Prima faza a investitiei este in derulare, va consta in construirea unui garaj pentru 2.000 de autoturisme si va avea valoarea de 700.000 de dolari. Va urma achizitia, pana la sfarsitul acestui an, a 500 de autoturisme noi.
"Noua lege a taximetriei a fost si este in continuare intens dezbatuta. Chiar daca aceasta lege va impune un efort financiar deosebit din partea companiilor din domeniu pentru a putea rezista pe piata, consider ca este important sa vedem in ea si beneficiile pe care le vor avea clientii", a declarat Catalin Bultoc, director general al Taxi Meridian.
Conform declaratii reprezentantilor companiei, Taxi Meridian detine 15% din piata operatorilor de taxiuri din Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO