Eveniment

Intervenţiile estetice au succes şi în pandemie

Intervenţiile estetice au succes şi în pandemie

Autor: Ioana Enache

27.03.2021, 14:01 52

Intervenţiile estetice au succes şi în pandemie. Operaţiile la nivelul feţei se menţin în topul preferinţelor clienţilor. Mărirea de bust se situează pe primul loc.

Operaţiile estetice sunt în continuare la mare căutare, chiar şi în pandemie. Statul în casă şi telemunca nu au anulat apetitul românilor pentru schimbări fizice, aşa cum poate s-ar fi aşteptat destui.

Cele mai multe cliente sunt femeile din corporaţii. Chiar dacă şedinţele s-au mutat online, aspectul feţei poate fi distorsionat de cameră. Astfel, mai ales doamnele au simţit nevoia de retuşuri în zone-cheie, precum fruntea şi pomeţii, pentru a se asigura că arată bine chiar şi pe Zoom.

În schimb, pandemia a adus şi inamicul numărul 1 al tenului: masca de protecţie care, în combinaţie cu machiajul, provoacă efecte neplăcute vizibile.

Tot din cauza măştii, mulţi români au apelat la intervenţii în jurul ochilor. Iar potrivit medicilor specialişti, cea mai căutată intervenţie estetică rămâne cea de implant mamar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO