Eveniment

ING întrerupe din nou funcţionarea cardurilor

ING întrerupe din nou funcţionarea cardurilor

Autor: Alex Ciutacu

18.08.2017, 18:30 33131
ING anunţă posibile dificultăţi, pentru clienţi, în utilizarea cardurilor, pentru data de 20 august, între orele 02:00 si 04:00 a.m din cauza derulării unei operaţiuni ce are ca scop optimizarea sistemelui de plată.
 
Aceştia anunţă posibile dificultăţi la plata cu cardurile ING şi sfătuiesc clienţii să retragă numerar înainte de data anunţată sau să utilizeze plata cu cardul după acest interval.
ING a mai suspendat, anul trecut, plăţile cu cardurile sale la POS-uri, cât şi online, tranzacţiile de la ATM-urile ING, precum şi serviciul de Home Bank, cu scopul de a pune la punct sistemul informatic, care întâmpina dificultăţi.

„Duminica, 20 aug., intre 02:00 si 04:00 a.m., ora Romaniei optimizam sistemele de plata. Posibil sa intampini dificultati la plata cu cardurile ING. Te rugam sa retragi numerar inainte sau sa utilizezi plata cu cardul dupa acest interval”, se arată în mesajul primit de clienţii ING.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO