Eveniment

Înfrângere cu demisie: Lăcătuş părăseşte Steaua după ce echipa antrenată de el a fost bătută acasă cu 3-0 de FC Braşov. Becali: Revenim la dictatură

Înfrângere cu demisie: Lăcătuş părăseşte Steaua după ce echipa antrenată de el a fost bătută acasă cu 3-0 de FC Braşov

Autor: Sport.ro

07.03.2011, 11:45 24

Tehnicianul Marius Lăcătuş a demisionat de la echipa Steaua, adoua zi după eşecul în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapaa XX-a a Ligii I, a anunţat finanţatorul stelist Gigi Becali."Lăcătuş a venit în faţa echipei şi a anunţat că-şi dă demisia, aplecat", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Odată cu demisia lui Lăcătuş, finanţatorul Stelei pare să fipreluat comanda echipei. Europarlamentarul a declarat că l-aretrogradat pe Tănase din funcţia de căpitan al Stelei, numindu-lpe Eric Bicfalvi în locul său. De asemenea, finanţatorul a precizatcă brazilianul Maicon va fi titular în prima echipă a Stelei înmeciul cu Victoria Brăneşti.

"Nu va mai fi Tănase căpitan în cluburi! Ce căpitan e Tănase?Gata, căpitan va fi cel mai vechi de la echipă, Bicfalvi! Bicfalvişi Tătăruşanu vor fi căpitani la Steaua şi cu asta basta. Nu maifac ei ce vor acolo, o să fac eu totul. Bicfalvi va fi titular.Maicon va juca cu Brăneştiul. Nu mai e democraţie acum la Steaua, edictatură. Ştii cine va intra în teren? Echipa veche a Stelei, cucare am dus războaie. Am luptat în Europa League, am terminat pelocul 3.

Cifrele lui Lăcătuş în al 3-lea mandat laSteaua:

-18 meciuri - 5 în Europa, 11 în Liga 1 şi 2 în CupaRomâniei
- Lăcătuş a făcut 17 puncte din 33 în Liga 1şi 6 puncte din 15 înEuropa League
- a calificat echipa în semifinalele Cupei României după ce atrecut de Sportul Studenţesc şi Rapid

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO