Eveniment

Incident tragic: Patronul unei firme de construcţii din Arad a murit strivit de câteva panouri din lemn

Incident tragic: Patronul unei firme de construcţii din...

Autor: Adriana Mit

28.06.2018, 18:36 643

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, patronul unei firme de construcţii din oraşul Ineu, judeţul Arad, a murit strivit de panouri din lemn, joi, în timp ce încerca să le încarce într-un camion, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc la o firmă ce construia case din lemn din oraşul Ineu, judeţul Arad. Patronul societăţii, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost strivit de mai multe panouri modulare din lemn, pe care încerca să le încarce într-un camion.

Potrivit poliţiştilor arădeni, în momentul în care a oprit motostivuitorul şi a mers să facă verificări la camion, panourile din lemn s-au prăbuşit peste bărbat.

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă la faţa locului, însă bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul.

În acest caz, Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad au deschis câte o anchetă.

“În cauză efectuăm cercetări atât noi, cât şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad, nu sunt suspiciuni de săvârşire a unei fapte penale la ora actuală. Cadavrul a fost transport la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad în vederea efectuării autopsiei”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Claudia Iuga.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO