Eveniment

Incident pe aeroportul Otopeni: Un avion Ryanair cu 169 de pesageri la bord a survolat o oră Bucureştiul înainte de aterizare

Incident pe aeroportul Otopeni: Un avion Ryanair cu 169...

Autor: Laura Albu

21.01.2020, 13:02 947

O aeronava a companiei Ryanair a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12 după ce a survolat o oră Bucureştiul. Avionul şi-a amânat decolarea cu trei ore. Pasagerii spun că la bord au fost degajări de fum.

Un avion Ryanair a decolat la 10:56 spre Londra, decolarea fiind programată iniţial la 6:40. După decolare a anunţat că va reveni pe aeroport şi a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce survolat spaţiul aerian din apropierea Bucureştiului pentru a consuma combustibil. În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informaţiilor MEDIAFAX.

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook, că în timpul survolării în avion au fost emanaţii de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de aşteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO