Eveniment

Incident la un loc de joacă din Parcul Tei. Un copil, rănit după ce o instalaţie s-a defectat

Incident la un loc de joacă din Parcul Tei. Un copil,...

Autor: Andreea Traicu

14.09.2017, 10:40 2120

Un incident a avut loc, miercuri seara, în Parcul Tei din Bucureşti, la un loc de joacă, după ce unul dintre echipamente s-a defectat, o fetiţă fiind rănită. Fata este internată la Spitalul Marie Curie, având o contuzie abdominală.

Potrivit primelor informaţii, o chingă a unui echipament de joacă s-ar fi desprins iar copilul s-a dezechilibrat şi a căzut.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului face verificări, o echipă deplansându-se la faţa locului. De asemenea, pentru stabilirea cauzei incidentului, s-a luat legătură cu Administraţia Domeniului Public, Sector 2, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţii ANPC.

"Facem si noi o ancheta interne, aceste locuri se verifica săptămânal. O să vedem dacă este vina cuiva, daca este o mână criminală. Anchetăm şi, când avem ceva clar, prezentăm public", a declarate pentru MEDIAFAX Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2.

Prima măsura a fost scoaterea din uz a echipamentului respectiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO