Eveniment

Incident aviatic: Două persoane au fost încarcerate şi sunt în stare gravă după ce o aeronavă a aterizat forţat la Tuzla/ UPDATE: Copilotul avionului a murit

Incident aviatic: Două persoane au fost încarcerate şi...

Autor: Cătălin Legănel

21.02.2019, 16:33 104

UPDATE: Copilotul aeronavei prăbuşite la Tuzla a murit în urma accidentului. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii Ambulanţei Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Constanţa, au fost efectuat protocolul de resuscitare timp de zeci de minute, însă copilotul aeronavei nu a răspuns, fiind declarat decedat.

Cea de-a doua victimă a fost preluată, conştientă, de elicopterul SMURD, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.


Mai multe autospeciale de ambulanţă şi SMURD intervin, joi, la Tuzla, unde o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forţat. Două persoane sunt încarcerate, în stare gravă, potrivit IGSU.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, aeronava de mici dimensiuni a aterizat forţat la Tuzla, în jurul orei 16.00.

În aparatul de zbor se aflau două persoane, ambele rămânând încarcerate în urma aterizării forţate.

Una dintre vicitme este în stop cardio-respirator, spun reprezentanţii ISU Constanţa, iar o altă victimă a fost scoasă şi este cooperantă.

La faţa locului intervin o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO